Sök
 Innehåll
STARTSIDA
OM OSS
Mångfald
Historia
Organisationsschema
AFFÄRSJURIDIK
UTBILDNINGAR
ORGANISATIONS OCH AFFÄRSUTVECKLING
CHEFSREKRYTERING
NÄRINGSLIVS- UTVECKLING
UTLANDSETABLERING
STARTA EGET/UTÖKA
EUROPACENTER
EUROPAFORUM
RESURSAKADADEMIEN
KONTAKT
LÄNKAR
 
 Aktuellt

SRY Yrkesbevis
SRY Yrkesbevis

Vad innebär det att en leverantör har personal med SRYs Yrkesbevis?

Läs mer här
Om oss
Mångfald

Företagets ledstjärnor som kunskapsföretag inom ekonomisk information, utbildning och forskning: kompetens, kvalitet, kunskap och kundvärde är benämningar som beskriver vårt sätt att leda och utföra våra tjänster. De skall ses som en fullständig garanti och trygghet för våra uppdragsgivare!

Kompetens
I allt större utsträckning behöver företag, förvaltningar, myndigheter och andra organisationer arbeta sig igenom olika förändringsfaser. För att skapa förutsättningar för framgång krävs kunskap, mångsidighet och framförallt spetskompetens.

Vi ser till att våra uppdragsgivare får rätt kompetens, antingen av oss, våra samarbetspartners eller någon annan i vårt breda kontaktnät.

Kvalitet
Kvalitet utgår alltid från uppdragsgivarens perspektiv. För att matcha färväntningarna lägger vi stor vikt vid personlig kommunikation. Därför anser vi att en god kundrelation är nyckeln för en optimal tjänstekvalitet där behov och önskemål tillgodoses på ett unikt sätt.

Kunskap
Våra erfarna medarbetare besitter mycket goda kunskaper om omvärlden, marknaden och samhället samt hur näringsliv, organisationer och vi som individer påverkas av olika beslut. Våra kunskapsbaserade insatser anpassas alltid helt utifrån varje uppdragsgivares speciella krav.

Kundvärde
Kundvärdet är resultatet av relationen. Den upplevda kvaliteten och de bindningar som existerar mellan våra uppdragsgivare och oss formar värdet, dvs. uppoffringarna satta i relation till nyttan av att erhålla tjänsten.Dokumentet senast ändrad: 2011-03-10

Kommunutveckling i Sverige AB
Nyhamnsgatan 8 • 263 32 Höganäs
042 - 34 06 74 • 042 - 33 38 93 (fax)

Ingenjörsgatan 38 • 587 37 Linköping
013 - 15 58 49 • info@kommunutveckling.se
copyright © Kommunutveckling i Sverige AB 2009 | Om Cookies